Misafirlerinizi şaşırtacak Katmer Poğaça yapımı! Pratik ve lezzetli Misafirlerinizi şaşırtacak Katmer Poğaça yapımı! Pratik ve lezzetli

Mutfağınızda harikalar yaratmak ve sevdiklerinize nefis bir sürpriz yapmak ister misiniz? Hazır yufka ile yapabileceğiniz bu lahmacun tarifi tam size göre. Çabucak hazırlayabileceğiniz bu tarifle, lezzetli lahmacunların keyfini çıkarın. İşte evde kolayca yapabileceğiniz lahmacun tarifi!

Lahmacun severler için müjde! Hazır yufka kullanarak sadece 10 dakikada nefis lahmacunlar yapabilirsiniz. Pratikliği ve lezzetiyle herkesin favorisi olacak bu tarif ile mutfağınızda harikalar yaratın.

Yemek yapmayı sevenler için, evde lahmacun yapmak artık çok kolay. Hazır yufka kullanarak kısa sürede hazırlayabileceğiniz bu tarif ile, hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartın. İşte adım adım kolay ve lezzetli lahmacun tarifi!

MALZEMELER

6 yufka
Yarım kilo dana kıyma
2 kapya biber
2 çarliston biber
1 soğan
2 domates
Yarım demet maydanoz
1 kaşık salça
Yarım çay bardağı yağ
1 çay kaşığı tuz, karabiber, kimyon, nane

TARİF

Rondoda yufka ve kıyma hariç tüm malzemeleri çekin.
Çektiğiniz malzemeleri kıyma ile karıştırın.
Yufkayı tezgaha açın.
Üzerini çok hafif ıslattığınız yufkayı bir tencere kapağı ya da tepsi ile keserek yuvarlak şekil elde edin.
Kıymalı harçtan yufkalara yayın.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine hazırladığınız lahmacunları yerleştirin.
Fırını en yüksek ayarında ısıttıktan sonra lahmacunları fırına koyun.
5 dakika kadar pişirin.

İşte bu kadar basit! Hazır yufka ile kolayca yapabileceğiniz lahmacun tarifi sayesinde, evde hızlı ve pratik bir şekilde lezzetli lahmacunlar hazırlayabilirsiniz. Deneyin ve bu tarifin ne kadar harika olduğunu kendiniz görün!