Çikolatanın lezzetiyle dolu damla çikolatalı kurabiye tarifi ile, evde pratik ve lezzetli bir tatlı hazırlayabilirsiniz. Tereyağı, yumurta ve damla çikolatanın mükemmel uyumu ile bu tarif, hem kolay hem de çok lezzetli.

Damla çikolatalı kurabiye, çayın yanında tüketebileceğiniz harika bir atıştırmalıktır. Bu tarifle, evde kolayca yapabileceğiniz lezzetli kurabiyeler ile sofralarınıza tat katabilirsiniz.

Lezzetli ve pratik bir tatlı mı arıyorsunuz? Damla çikolatalı kurabiye tarifi ile evde kolayca hazırlayabileceğiniz nefis bir tatlı sunuyoruz. Bu pratik tarifle, aileniz ve misafirleriniz için harika kurabiyeler yapabilirsiniz. İşte, adım adım damla çikolatalı kurabiye yapımı.

MALZEMELER

125 gram tereyağı
2 yumurta
1 bardak pudra şekeri
Yarım çay kaşığı tuz
1 bardak damla çikolata
300 gram un
1 paket kabartma tozu
2 paket vanilya

TARİF

Tereyağını oda sıcaklığına getirin ve mikserle çırpın.
2 yumurta ekleyerek çırpmaya devam edin.
Diğer malzemeleri de ekleyin ve yoğurun.
Hamuru yarım saat kadar bekletin.
Bekleyen hamurdan küçük parçalar kopartarak elinizle şekillendirin.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
Hamurları tepsiye dizin.
Sıcak fırında 180 derecede 20 dakika kadar pişirin.

Bu çorbayı deneyen bir daha bırakamıyor! Soğuk kış günlerinde ilaç gibi gelecek Yalancı Paça Çorbası tarifi Bu çorbayı deneyen bir daha bırakamıyor! Soğuk kış günlerinde ilaç gibi gelecek Yalancı Paça Çorbası tarifi

20 dakika boyunca fırında pişirdikten sonra servise hazır hale gelen damla çikolatalı kurabiyeleriniz, lezzeti ve kıvamı ile herkesi mutlu edecek. Evde kolayca yapabileceğiniz bu nefis kurabiyeler, çayın yanında mükemmel bir atıştırmalık olacak. Afiyet olsun!