Misafirlerinizi şaşırtacak, çay ve kahve saatlerinize lezzet katacak bir tarif mi arıyorsunuz? Damla çikolatalı kurabiye tarifi tam da aradığınız şey! Kolayca hazırlayabileceğiniz bu kurabiyelerle tatlı anlarınızı daha da keyifli hale getirin.

Çikolata severler buraya! Damla çikolatalı kurabiye tarifi ile tanışın. Pratik yapımı ve lezzetiyle gönülleri fethedecek bu tarif, çay saatlerinize ve kahve sohbetlerinize eşlik edecek. Hemen deneyin ve lezzeti keşfedin.

Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu

Tatlı krizlerine hızlı bir çözüm arayanlar için mükemmel bir tarif: Damla çikolatalı kurabiye. Hem çocukların hem de yetişkinlerin bayılacağı bu kurabiyeler, kolay yapımı ve enfes tadıyla favoriniz olacak. Bu tarifle herkes mutlu!

MALZEMELER

125 gram tereyağı
2 yumurta
1 bardak pudra şekeri
Yarım çay kaşığı tuz
1 bardak damla çikolata
300 gram un
1 paket kabartma tozu
2 paket vanilya

TARİF

Tereyağını oda sıcaklığına getirin ve mikserle çırpın.
2 yumurta ekleyerek çırpmaya devam edin.
Diğer malzemeleri de ekleyin ve yoğurun.
Hamuru yarım saat kadar bekletin.
Bekleyen hamurdan küçük parçalar kopartarak elinizle şekillendirin.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
Hamurları tepsiye dizin.
Sıcak fırında 180 derecede 20 dakika kadar pişirin.

İşte en kolay ve lezzetli damla çikolatalı kurabiye tarifimiz ile tatlı krizlerinize son verdiniz. Hem çocukların hem de yetişkinlerin bayılacağı bu tarifle mutfağınızda harikalar yaratmaya devam edin. Afiyet olsun!