Bayatlamayan nişastalı kurabiye tarifi ile tanışın. Tereyağı, yumurta ve nişasta ile hazırlanan bu kurabiyeler, günlerce tazeliğini koruyarak her zaman lezzetli kalıyor. Kolay yapımı ve muhteşem tadı ile bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Her zaman taze ve lezzetli kurabiyeler yapmak istiyorsanız, bayatlamayan nişastalı kurabiye tarifi tam size göre. Tereyağı ve nişasta ile hazırlanan bu kurabiyeler, çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak. İşte tüm detayları ile tarifi.

Kurabiye kavanozunuzda her zaman taze kalacak bir lezzet arıyorsanız, bayatlamayan nişastalı kurabiye tarifi tam size göre. Kolay yapımı ve lezzeti ile bu kurabiyeler, hem sizin hem de sevdiklerinizin favorisi olacak. İşte adım adım yapım aşamaları.

MALZEMELER

250 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 adet yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
4 su bardağı nişasta
2 su bardağı un

NASIL YAPILIR?

1- Kurabiye hamurunu hazırlamak için tüm malzemeleri derin bir kaba alın.

Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

2- Ardından kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar güzelce yoğurun.

3- Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avcunuzda yuvarlayın.

4- Hazırladığınız kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine aralıklarla yerleştirin.

5- 180 derece fırında 13 dakika pişirin.

Bayatlamayan nişastalı kurabiye tarifi ile her zaman taze ve lezzetli kurabiyeler yapabilirsiniz. Kolay yapımı ve mükemmel tadı ile bu tarif, çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak. Şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun!