Evde kahvaltı yapmanın keyfini çıkarın: Tavada yumurtalı ekmek tarifi ile sabahlarınıza lezzet katın. Hem pratik hem de doyurucu bir seçenek.

Kahvaltı sofralarınızı zenginleştirecek, herkesin bayılacağı bir tarif: Tavada yumurtalı ekmek. Bu kolay ve lezzetli tarif ile gününüze enerjik başlayın.

Tavada yumurtalı ekmek, az malzeme ile harikalar yaratabileceğiniz, kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti. Bu basit adımlarla her sabahı bir bayram yerine çevirebilirsiniz.

Tavada Yumurtalı Ekmek Tarifi

Malzemeler:

Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak

2 adet yumurta
4 dilim ekmek
1 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı Yarısını yumurtaları çırparken kullanın
Tuz, karabiber, toz kırmızı biber
50-70 gr eski kaşar (ince rendelenmiş)

Yapılışı:

Yumurtaları kaseye kırıp, zeytinyağı, tuz ve kulanacaksanız baharatları ilave edip çatalla çırpın.Rendelenmiş peyniri de ilave edip karıştırın. Ekmek dilimlerini bu karışıma iyice bulayın. Eğer ekşi mayalı ekmek kullanıyorsanız biraz daha uzun tutun ki karışımı iyice emsin.
Isıttığınız tavaya yağları koyun. Ekmekleri tavaya koyup arkalı önlü pişirin. Tavadan alınca lor peyniri beyaz peynir veya istediğiniz bir peyniri üzerine serpiştirin. Doğranmış maydanoz serpip servis yapın.

Bu lezzetli ve pratik tavada yumurtalı ekmek tarifiyle, kahvaltı sofralarınızı şenlendirin. Hem göze hem damağa hitap eden bu tarif, sabahları daha bir heyecanla uyanmanızı sağlayacak. Kahvaltıda fark yaratmak isteyen herkes için ideal bir seçim. Afiyet olsun!