Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan Maraş Paça, şimdi evlerinize konuk oluyor. Sağlıklı ve lezzetli bir yemek arayışındaysanız, bu tarif tam size göre!

Kemikli etin muhteşem uyumu ile hazırlanan Maraş Paça, sofralarınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Evde yapımı kolay bu tarifle, herkesin beğenisini toplayacaksınız!

Lezzetli ve sağlıklı bir yemeğe ne dersiniz? Maraş Paça, hem gönlünüzü hem de midenizi fethedecek. Bu kolay tarifle, Maraş'ın otantik tatlarını evinize taşıyın.

MARAŞ PAÇA TARİFİ

MALZEMELER

1 kilo yada daha fazla kemikli et
1 yemek kaşığı kadar salça
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı sumak ekşisi (sıvı halde) ya da bir limon suyu
6-7 diş sarımsak
tuz

TARİF

Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu

Kemikli et düdüklüde 45 dakika kadar haşlanır. Haşlandıktan sonra ayıklanır.
Diğer tarafta tencereye yağ salça ve biber ilave edip karıştırılır haşladığımız etlerin suyu süzülerek salçalı karışıma ilave edilir.
10 dakika kadar kaynatılır ve etler ilave edilir.
10 dakika kadar daha tekrar kaynatılır indirmeden önce sumak ekşi ve sarımsak da ilave edilir iki taşım sonra kapatılır.

Maraş Paça, Türk mutfağının en özel lezzetlerinden biridir ve şimdi bu tarifle evinizde de bu eşsiz lezzeti deneyimleyebilirsiniz. Sağlıklı malzemeler ve kolay adımlarla, geleneksel bir lezzeti sofranıza taşıyın. Maraş'ın gizli lezzetlerini keşfetmek için daha fazla beklemeyin, hemen bu tarifi deneyin ve lezzet yolculuğunuzun tadını çıkarın!