Peynirli börek yapımı hiç bu kadar kolay olmamıştı! Yufkadan hazırlanan bu çıtır börek, tadıyla damaklarda unutulmaz bir iz bırakacak. İşte adım adım peynirli börek tarifi.

Kahvaltı sofralarınıza yeni bir lezzet katmak istiyorsanız, bu peynirli börek tarifini mutlaka denemelisiniz. Çıtır çıtır ve peynirin muhteşem uyumu ile herkesi mest edecek.

Kısa sürede lezzetli bir börek hazırlamak isteyenler için ideal bir tarif: Yufkadan peynirli börek. Bu kolay ve pratik tarifle, evde börek keyfini doyasıya yaşayın.

Yufkadan Peynirli Börek Tarifi

Malzemeler

2 adet yufka
1 kase peynir
1 avuç maydanoz
1 adet yumurta
1 çay bardağı süt
1 yemek kaşığı un

Yufkadan Peynirli Börek Nasıl Yapılır?1- S

Süt ve yumurta bir kasede çırpma teliyle çırpıyoruz.
2- Yufkayı tezgaha yayıp üzerine sosu sürüyoruz.
3- Bir süzgeç yardımıyla un serpiyoruz. Üçgen şeklinde kesiyoruz.
4- Bir kasede peynir ve maydanozu karıştırın. Üçgenlerin uç kısmına koyup rulo yapın.
5- Kasedeki sosa batırıp çıkarın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
6- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin

Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak

Peynirli börek, hem pratik hem de lezzetli bir seçenek arayanlar için mükemmel bir tariftir. Bu tarif ile evde kolayca çıtır çıtır börekler yapabilir, kahvaltılarınızı ve öğle aralarınızı şenlendirebilirsiniz. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun. Unutmayın, bu peynirli börek tarifi, herkesin favorisi olmaya aday! Afiyet olsun.