Çikolatanın büyüsünü sofranıza taşıyacak supangle tarifiyle tanışın. Bitter ve sütlü çikolatanın muhteşem uyumu, her bir kaşıkta sizi çikolata cennetine götürecek.

Küçük büyük herkesin severek yediği supangle, ev yapımı tarifiyle daha da özel. Çikolata ve kahvenin eşsiz kombinasyonuyla, her yudumu ayrı bir lezzet festivali.

Bu enfes supangle tarifi, tatlı krizlerinizin yeni çözümü olacak. Adım adım yapım aşamaları ve püf noktalarıyla, mükemmel kıvamda bir supangle yapmaya hazır mısınız?

MALZEMELER

1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
½ su bardağı buğday nişastası
½ su bardağı bitter damla çikolata
Brownie – kaselerin altına koymak için

Bu turşu ertesi güne hazır! Sırrı sadece 1 tatlı kaşığında! Kütür kütür Lahana Turşusu nasıl yapılır? Bu turşu ertesi güne hazır! Sırrı sadece 1 tatlı kaşığında! Kütür kütür Lahana Turşusu nasıl yapılır?

TARİF

Sunum yapacağınız kaselerin tabanına brownieleri paylaştırın.
Bir tencereye çikolata hariç bütün malzemeleri ekleyin ve karıştırın. Ardından ocağa alın ve muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın.
Muhallebi kıvamına gelince çikolatayı ekleyin, eriyene kadar karıştırın ve ocaktan alın. Brownielerin üzerine hazırladığınız muhallebiyi paylaştırın.
Üzerini dilediğiniz gibi süsleyip, soğuk servis edin

supangle tarifi, çikolata aşığı herkesin kalbini fethedecek. Sıcak veya soğuk her iklimde, yılın her zamanında keyifle yenebilecek bu tatlı, özel günlerinizin ve sıradan akşamlarınızın vazgeçilmezi olacak. Hem görsel hem de tat olarak sizi memnun edecek bu supangle, misafirlerinize sunabileceğiniz şık bir tatlı seçeneği olarak sofranızda yerini almayı bekliyor. Deneyin ve bu muhteşem lezzetin tadını çıkarın!