Bir Gece Masalı 5. Bölüm izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek! Komiser Mahir ve Canfeza’nın masalsı aşkında yeni gelişmeler yaşanırken, Mahir’in intikam planı da giderek netleşiyor. ATV ekranlarında bu harika bölümü kaçırmamak için 5. bölümü hemen izleyin!

Bir Gece Masalı 5. Bölüm İzle

Ormanlardaki mantar bolluğu onlarca kişiyi hastanelik etti: Uzmanından doğru bilinen yanlışlarla ilgili önemli uyarı Ormanlardaki mantar bolluğu onlarca kişiyi hastanelik etti: Uzmanından doğru bilinen yanlışlarla ilgili önemli uyarı

1 Ekim Salı akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Bir Gece Masalı dizisinin 5. bölümünü kaçıranlar, bu bölümü ATV dizi izleme ekranından HD kalitesinde izleyebilirler. Dizinin yeni bölümleri, heyecan dolu olay örgüsü ve karakterlerin etkileyici performanslarıyla seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bir Gece Masalı 5. bölümü kesintisiz ve HD izlemek için ATV’nin resmi web sitesine göz atabilirsiniz.

Bir Gece Masalı 4. Bölüm Özeti

Dizinin önceki bölümünde, Mahir ve Canfeza'nın Asaf Bey Köşkü'ne gelişi, büyük bir etki yaratmıştı. Asaf ve Afet, Mahir’i köşke çağırmalarının asıl nedenini açıklayamazken, Canfeza’nın kim olduğunu öğrenip onu göndermeye çalıştılar. Ancak Mahir ve Canfeza arasında giderek derinleşen bir bağ oluştu. Artık her şeyin ötesinde bir kader arkadaşı olan ikili, Canfeza'nın yaptığı bir hatayla kendisini Selim'le yüz yüze buldu.

Bir Gece Masalı Dizisinin Konusu Nedir?

Bir Gece Masalı, babası görev yeri Denizli'de bir suikast sonucu şehit edilen Mahir'in intikam arayışı ve bir Yörük kızı olan Canfeza'ya olan aşkını konu alıyor. Yirmi yıl sonra bir komiser olarak babasının katilini bulmak için şehre dönen Mahir, mistik bir şekilde tanıştığı güzeller güzeli Yörük kızına aşık olur. Kıza "Şehrazad" ismini takan Mahir, bir yandan aşkını ararken, diğer yandan babasının katili Kürşat Kilimci'yi adalete teslim etmeye çalışır.

Bir Gece Masalı Oyuncu Kadrosu

Burak Deniz
Su Burcu Yazgı Coşkun
Gürkan Uygun
Mesut Akusta
Rüçhan Çalışkur
Kenan Bal
Yıldız Kültür
Özlem Türkad
Eren Vurdem
İrem Altuğ
Kerem Aslanoğlu
Emel Çölgeçen
Ecem Çalhan
Nazan Diper

Dizinin bu hafta yayınlanan yeni bölümü için ATV'nin resmi internet sitesi üzerinden HD kalitesinde kesintisiz izleme imkanına sahip olabilirsiniz. İyi seyirler!

Bir Gece Masalı 5. Bölüm İzle