Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, her gün ATV ekranlarında canlı yayınla izleyicilerle buluşuyor. 22 Ekim 2024 Salı günü yayınlanan bölümü izlemek isteyenler, ATV canlı yayın bilgilerini ve Müge Anlı’da son bölümde neler olduğunu merak ediyor. Bu makalede, Müge Anlı canlı izleme detaylarını ve son bölümde yaşanan gelişmeleri bulabilirsiniz.

Ezgi Sertel ile Gelin Evi Tuğçe Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli? Ezgi Sertel ile Gelin Evi Tuğçe Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli?

ATV Canlı Yayın Nasıl İzlenir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10:00’da ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanmaktadır. Aşağıda yer alan frekans bilgileriyle uydu üzerinden ATV’yi canlı izleyebilirsiniz.

Frekans: 12053 MHz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Ekim Son Bölümde Neler Oldu?

Seyfi Birbir Kendisine Zarar Verdi, Hastaneye Kaldırıldı

Oğlunu getireceğini söyleyen Seyfi Birbir, dün akşam otel odasında alkol aldıktan sonra kendisine zarar verdi ve hastaneye kaldırıldı. Müge Anlı, Seyfi'nin oğlunu getirememe nedenini anlatarak olayın detaylarını paylaştı.

76 Yaşındaki Adamın Şüpheli Ölümü

İstanbul Bayrampaşa'da meydana gelen şüpheli ölümde, 76 yaşındaki Şemsettin Emecen'in kızı Tülay Emecen, babasının ölümünün şüpheli olduğunu iddia ederek Müge Anlı'ya başvurdu. Taraflar bu konuda karşı karşıya geldi.

İkiz Bebekleriyle Birlikte Öldürülen Kadının Davası

43 yaşındaki Hatice Çaltı, 5 aylık ikiz bebekleriyle birlikte evinde ölü bulundu. Katil zanlısı olarak gösterilen Ramazan Çaltı, daha önce delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştı. Ancak yayınlarımızın ardından tekrar yargılanarak, hiçbir indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.