MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 18 Eylül eleme adayları belli oldu! MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 18 Eylül eleme adayları belli oldu!

24 Haziran 2010 tarihinde, Behlül ve Nihal'in düğününden önce intihar eden Bihter Ziyagil, sosyal medya kullanıcılarının duygusal paylaşımlarıyla yeniden gündeme geldi. Bihter'in unutulmaz replikleri, hüzünlü aşkı ve trajik ölümü, onu Türk televizyon tarihinin en unutulmaz karakterlerinden biri yapmıştı.

Ölümünün 13. yıldönümünde, Twitter kullanıcıları #BihterZiyagil etiketi altında Bihter Ziyagil hakkında duygusal paylaşımlarda bulundular. Aşk-ı Memnu'nun binlerce hayranı, Bihter'in unutulmaz anlarını paylaşarak dizinin ve Bihter'in hafızalardaki yerini yinelemiş oldu.

Bir Twitter kullanıcısı paylaşımında "Çaresizce kabullenişin ne demek olduğunu bir peki’ye sığdıralı 13 sene oldu… rahat uyu Bihter Ziyagil dünyanın en korkak adamını sadece sen sevmedin #BihterZiyagil" diye yazdı. Bir diğer kullanıcı ise "Seni asla unutmayacağız #BihterZiyagil" dedi.

Bu etkileyici hikayeyi ve Bihter Ziyagil'in hayranlarından gelen duygusal yankıyı hatırlatarak, Aşk-ı Memnu'nun Türk televizyon tarihinin en unutulmaz yapımlarından biri olduğunu bir kez daha gösterdi.