Gözleme, kahvaltıların ve beş çaylarının olmazsa olmazı! Bu yazımızda, evinizde lezzetli ve çıtır çıtır gözlemeler yapmanız için gereken tüm bilgileri bulacaksınız. Hazır mısınız bu lezzetli serüvene?

Ev yapımı gözleme ile tanışmaya hazır olun! Bu basit ve lezzetli tarif, mutfakta geçireceğiniz zamanı keyifli hale getirecek ve sonuçta ortaya çıkan gözlemeler herkesi memnun edecek. İşte size mükemmel gözleme tarifi!

Lezzetli bir gözleme yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Lor ve kaşar peyniri ile zenginleştirilmiş bu gözleme tarifi, sizi ve sevdiklerinizi Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biri olan gözlemenin lezzetine doyuracak. İşte başlamak için ihtiyacınız olan her şey.

MALZEMELER

Masterchef Hamsiköy sütlacı yapımı! Hamsiköy sütlacına lezzet katan tüyo Masterchef Hamsiköy sütlacı yapımı! Hamsiköy sütlacına lezzet katan tüyo

Hamuru:

3 bardak un
1 bardak ılık su
1 yemek kaşığı yağ
1 çay kaşığı tuz

İçine:

1 bardak rendelenmiş kaşar
2 bardak lor peyniri
Yarım demet kıyılmış maydanoz

TARİF

Hamuru hazırlamak için malzemeleri derin bir kapta karıştırın ve yoğurun.
Biraz dinlendirdikten sonra oklava ile açın.
Bir kasede iç malzemeleri eşit olarak karıştırın.
Açtığınız hamurların ortasına harçtan yayın ve kapatın.
Açılmaması için fırça yardımı ile uçlarına yağ sürün.
Hafifçe yağlanmış tavada ve kısık ateşte önlü arkalı pişirin.

Evde gözleme yapmak, hem pratik hem de eğlenceli bir mutfak etkinliği olabilir. Bu tarif ile, her defasında mükemmel sonuçlar alabileceğiniz gözlemeler hazırlayabilirsiniz. Deneyin ve bu harika lezzeti kendi evinizde yeniden keşfedin! Yemek yapmanın keyfini çıkarın ve bu enfes gözlemeleri sevdiklerinizle paylaşın. Afiyet olsun!