Yemek

Anadolu mutfağından enfes tarif... Keşkek nasıl yapılır?

Anadolu'nun derin köklerinden süzülen bir lezzet olan keşkek, her özel gününüzde sofranıza eski zamanların sıcaklığını ve samimiyetini getiriyor. Bu geleneksel tarif, dana eti ve buğdayın mükemmel uyumuyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakır.

Abone Ol

Keşkek, Anadolu mutfağının vazgeçilmez yemeklerinden biridir. Özellikle düğünler, bayramlar ve asker uğurlamalarında tercih edilen bu lezzet, misafirlerinizi mest edecek. Dana eti ve buğdayın aromasıyla hazırlanan bu yemek, her bir lokmasında...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }