Türkiye'nin en sevilen tarihî ve kurgu türündeki dizilerinden biri olan "Alparslan: Büyük Selçuklu", Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısını, siyasi olaylarını ve savaşlarını anlatıyor. Dizi aynı zamanda Sultan Alparslan'ın hayatını ve Anadolu'nun 1048-1071 yılları arasındaki fetih sürecini de konu alıyor. 2020-2021 yıllarında yayımlanan "Uyanış: Büyük Selçuklu" dizisinin tarih olarak öncesini anlatan dizi, büyük beğeni topladı.

Birsen Altuntaş haberine göre; Dizinin yapımcısı Emre Konuk, Barış Arduç'un ayrılık kararının ardından final kararını ekibe duyurdu. Bu ani kararın sebebinin Barış Arduç ile yaşanan sözleşme krizi olduğu belirtildi. Yeni sezon için anlaşamayan Arduç'un diziyi bırakma kararı alması, dizinin sonunu getirdi. Bu kararın seçim sonrasına gelmesi ise dikkat çekici bir nokta oldu.

Yapımın son üç bölümünün hala ekranlara gelecek olması, hayranlarının bir nebze olsun teselli bulmasına yardımcı oldu. Ancak "Alparslan: Büyük Selçuklu"nun sona erme kararı, TRT1 ekranlarında büyük bir boşluğu beraberinde getirecek.

Dizinin yapımcısı Emre Konuk'un yeni sezonda hangi projede yer alacağı da merak konusu. Bu ani kararın ardından Konuk'un yeni projeleri üzerinde yoğun bir merak ve heyecan oluştu.

Ancak her şeye rağmen, "Alparslan: Büyük Selçuklu" hayranlarına veda etmek için son üç bölüm kaldı. Bu büyük tarihi dizinin finalini kaçırmamak için ekran başına geçmeyi unutmayın!

Ünlü markanın sucuklarında tek tırnaklı hayvan eti tespit edildi! Ünlü markanın sucuklarında tek tırnaklı hayvan eti tespit edildi!

Dizi hakkında son gelişmeler ve yeni projeler hakkında daha fazla bilgi için bizi takipte kalın.

Haber Merkezi