Bu yılın başında nişanlanan Yılmazkaya, mart ayında müzisyen Kadir Doğan ile sade bir törenle dünya evine girmişti. Bu evlilikten kısa bir süre sonra, Yılmazkaya'nın hamile olduğu öğrenilmişti.

Meltem Yılmazkaya, hayatının en önemli anlarından birini İspanya'da yaşadı. Başarılı oyuncu, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bu büyük haber, Yılmazkaya'nın Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuruldu.

Yılmazkaya, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta yeni doğan bebeğinin elini tutarken, altına "Herkese tek tek dönemiyoruz dostlar... Malum zamanlar. Her şey yolunda şükür" notunu düştü. Bu paylaşım, takipçileri tarafından büyük bir sevgi ve tebrik mesajı dalgasıyla karşılandı.

Başkan Bozbey, “Devasa kesintiler bizleri ve Bursa halkını zor duruma düşürmektedir” Başkan Bozbey, “Devasa kesintiler bizleri ve Bursa halkını zor duruma düşürmektedir”

Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da takipçilerinin ilgisini çeken Yılmazkaya'nın bu yeni bölümü, hayranları için büyük bir sevinç kaynağı oldu. 

Haber Merkezi