1994 doğumlu olan ve Youtube üzerinden yayınladığı vloglar ve makyaj videoları ile büyük bir takipçi kitlesine ulaşan Tokel, 2018 yılından beri sosyal medyanın önemli isimleri arasında yer alıyor. En son olarak Instagram hesabından paylaştığı dekolteli ve transparan elbise fotoğraflarıyla gündem yaratan fenomen, takipçilerinin yorumlarına adeta boğuldu.

Yeni Şırnak Valisi Birol Ekici kimdir? Birol Ekinci nereli ve kaç yaşında? Yeni Şırnak Valisi Birol Ekici kimdir? Birol Ekinci nereli ve kaç yaşında?

"Bu güzellik halis mi", "Olaysın", "Daha neler", "Ala Tokel farkı" gibi yorumlarla paylaşımına destek veren takipçileri, Tokel'in güzelliğini ve tarzını övdü. Ünlüler arasında da paylaşımlarını beğenenler bulunan fenomenin fotoğrafları Buse Plan, Berrak Tüzünataç, Oğuzhan Uğur ve Danla Bilic tarafından da beğenildi.

Eren Bülbül ile evlenmişti!

Ala Tokel, önceden Eren Bülbül ile evlilik yapmış, fakat bir süre sonra boşandıklarını açıklamıştı. Bu evlilikten sonra Survivor'ın yakışıklı yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlayan Tokel, sosyal medya hesaplarında sürekli olarak paylaşımlar yapıyor.

Instagram'da 581 bin takipçisi bulunan ve Kadir Has Üniversitesi'nde Yeni Medya eğitimi alan Ala Tokel, paylaşımlarıyla ve hayat tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.