Evde kolayca hazırlayabileceğiniz Hindistan cevizli top kurabiye tarifi, hem lezzetli hem de besleyici bir atıştırmalık alternatifi sunuyor. 20 adet nefis top kurabiye elde edebileceğiniz bu tarif, kahve molası ve özel günlerde misafirleriniz için mükemmel bir seçenek.

Hindistan cevizinin eşsiz lezzetini krem şanti ile birleştiren bu pratik tarif, kahve ya da çay yanında tüketmek için harika bir atıştırmalık oluşturuyor. 45 dakikada hazırlayabileceğiniz Hindistan cevizli toplar, sağlıklı ve hafif bir alternatif arayanların favorisi olacak.

Hızlı ve lezzetli bir atıştırmalık arayanlara özel, Hindistan cevizli top tarifiyle misafirlerinizi şımartın. Bu pratik tarif, sadece 45 dakika içinde hazırlanıyor ve her lokmada Hindistan cevizinin lezzetini hissettiriyor.

Malzemeler:

1 paket toz krem şanti
1 çay bardağı süt
2 su bardağı Hindistan cevizi
2 yemek kaşığı pudra şekeri

Yapılışı:

Bir kap içerisinde toz krem şantiyi 1 çay bardağı süt ile çırpın. Karışımın kıvamının iyice homojen olması için çırpma işlemine özen gösterin.

Ardından hindistan cevizini ve pudra şekerini ekleyerek karışıma ekleyin. Bu malzemeleri de iyice karıştırarak homojen bir kıvam elde edene kadar işleme devam edin.

Hazırladığınız karışımın üzerini streç film ile kapatın ve buzdolabına kaldırın. Yaklaşık 1 saat boyunca karışımın dinlenmesine izin verin.

Dinlenen karışımdan minik parçalar koparıp avuç içinde yuvarlayarak küçük toplar şeklinde hazırlayın.

Hindistan cevizli toplarınız hazır!

Masterchef Lahmacun tarifi! Çıtır çıtır lahmacun nasıl yapılır? Masterchef Lahmacun tarifi! Çıtır çıtır lahmacun nasıl yapılır?

Hindistan cevizli top tarifi, hem hızlı hem de lezzetli bir atıştırmalık arayanlar için mükemmel bir seçenek. Bu tarif ile 45 dakika içinde 20 adet nefis top kurabiye hazırlayarak, kahve ya da çay yanında keyifli anlar geçirebilirsiniz. Sağlıklı ve hafif bu atıştırmalıklar, herkesin beğenisini kazanacak.