2023 KPSS Genel Yetenek ve Genel Kültür sınavı adaylar tarafından merakla bekleniyordu. Sınav sonrası adayların dikkatini çeken ve sosyal medyada oturan bir soru ise 'Mihriban Türküsü' oldu.

KPSS Genel Yetenek ve Genel Kültür sınavı 10:15'te başladı ve 130 dakika süren sınav 12:25'te sona erdi. Sınavda 120 soru yer aldı. Ancak adayların en çok konuşma sorusu 'Mihriban Türküsü' sorusu oldu.

Türkiye geneli 900 binden fazla adayın sınava katıldığıda, 'Mihriban' türküsü sorusu, sosyal medyada gündem oldu. Twitter üzerinde yapılan paylaşımlar, mücadelenin popülerliğini artırdı ve 'Mihriban' etiketi TT listelerinin uzun süre yerini korudu.

2023 KPSS'nin bu yılki sınavında çıkan 'Mihriban Türküsü' sorusu, adayların ve sosyal medya kullanıcılarının en çok konuşulan konularından biri oldu.

İşte o soru

Aşağıdakilerden hangisi Abdurrahim Karakoç'un "Mihriban" şiirine ait dizelerden biri değildir?

A- Aşk kağıda yazılmıyor Mihriban!

B- Bağlamışlar, çözülmüyor Mihriban!

C- Suya resim çizilmiyor Mihriban!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Türkçe dersi ve sınavlar hakkında önemli açıklamalar: Geçme notu yükseldi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Türkçe dersi ve sınavlar hakkında önemli açıklamalar: Geçme notu yükseldi!

D-Çözemedim, çözülmüyor Mihriban!

E-Görmeyince sezilmiyor Mihriban!

HABER. Mihriban Koçaker