Tatlı yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! 3 basit malzemeyle, evinizde hızlıca hazırlayabileceğiniz bu lezzetli pasta tarifi ile tatlı krizlerinizi sonlandırın.

Zamanınız mı yok, ama tatlı yeme isteğiniz mi var? İşte sadece 20 dakikada hazırlayabileceğiniz, 3 malzemeli kolay pasta tarifi ile kurtarıcınız burada!

Tatlı yeme isteği geldiğinde, uzun ve karmaşık tariflerle uğraşmak istemeyenler için ideal bir çözüm: Üç malzeme ve 20 dakikada hazırlanan bu pasta tarifi ile tatlı krizlerine pratik bir çözüm.

MALZEMELER

Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

3 paket petibör bisküvi
2 paket krema
250 gram sütlü çikolata

YAPILIŞI

İlk olarak derin bir kabın içinde bisküvileri irili ufaklı olacak şekilde kırın.
Kremayı küçük bir tencereye alın ve kısık ateşte ısıtmaya başlayın. Krema kaynama noktasına gelmeden ocaktan alın ve içine parçaladığınız çikolataları ekleyin.
Hızlı bir şekilde kremayı karıştırın ki çikolatalar erisin.
Çikolata tamamen eridikten sonra içine kırdığınız bisküvileri alıp tüm malzemeleri harmanlayın.
Pastanız aslında hazır. Sadece şekil verme aşaması kaldı geriye.
Bunun için streç filmden destek alın ve dilediğiniz şekli verin.
Pastaya şekil verdikten sonra buzdolabında 5 saat bekletin. Sonrasında dilimleyerek afiyetle yiyebilirsiniz.

Üç malzeme ve 20 dakikada hazırlayabileceğiniz bu basit ve lezzetli pasta tarifi ile tatlı krizlerinizi pratik bir şekilde çözebilirsiniz. Bisküvi, krema ve çikolatanın muhteşem uyumu ile hazırlanan bu pasta, hem zamandan tasarruf sağlar hem de tatlı ihtiyacınızı lezzetli bir şekilde karşılar. Şimdi bu kolay tarifi deneyin ve tatlı anlarınızı zahmetsizce taçlandırın!