Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nin açılışı, AK Parti Çorum Milletvekili adayı Yusuf Ahlatcı tarafından yapıldı. Başhekim Doç. Dr. Sinan Zehir ve hastane yönetiminin de katılımıyla gerçekleşen törende, Ahlatcı, Türkiye'nin sağlık alanındaki gelişmelerine dikkat çekti.

Vali Dağlı: "Rehber öğretmenler çocuklarımızın geleceği için kilit rolde" Vali Dağlı: "Rehber öğretmenler çocuklarımızın geleceği için kilit rolde"

Devletin şefkat elini vatandaşa sağlık alanında da uzattığını belirten Ahlatcı, Türkiye'nin sağlıktaki gücünün sınırların ötesine aştığını söyledi. Ahlatcı, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, Bronkoskopi ve Çocuk Günü Birlik Servisi'nin Çorum halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ahlatcı, sağlık alanında hak ettiği yatırımları Çorum'a getirmeye ve halkın hizmetkarı olmaya devam edeceğini belirtti.

Hastane ziyareti sırasında hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet eden Ahlatcı, sağlık hizmetlerinden memnuniyetlerini öğrenerek istek ve taleplerini dinledi. Hasta yakınları ise sağlık hizmetlerindeki ilerlemeler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a minnettar olduklarını dile getirdiler.

Açılış törenine, Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir, görevli doktorlar ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Haber Merkezi