Tarcan'ın ilk sinema filmi, başrolünü Müjde Ar ile paylaştığı bir film olmuştu. Kariyeri boyunca birçok unutulmaz yapımın parçası olan Tarcan, Yaprak Dökümü, Kıvılcım, Sevginin Gücü, Zehirli Çiçek ve Akasya Durağı gibi dizilerde de rol aldı. Ancak bir süre sonra, kendisini tamamen işine adayamadığını belirten Tarcan, oyunculuğa ara verme kararı aldı.

"Hiçbir zaman ünlü olmaya uyum sağlayamadım" diyen Tarcan, bu durumu erken ayrılığının nedeni olarak açıkladı. Yılın altı ayını Antalya'nın tarihi Kaleiçi semtinde, kalanını ise Marmaris'in Bozburun beldesinde geçiren Tarcan, sakin bir yaşam sürdürmeyi tercih ediyor.

Tarcan'ın bu hali, hayranlarını ve takipçilerini şaşırtmış olsa da, ünlü ismin huzurlu ve sakin bir yaşam sürdürmeyi tercih ettiği görülüyor. Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olarak hafızalarda yer alan Tarcan'ın hayatındaki bu dönüşüm, onun hem kendiyle hem de hayatla barışık bir şekilde yaşadığını gösteriyor.

Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki

Haber Merkezi