Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Toprak Razgatlıoğlu kaç yaşında, nereli? Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Toprak Razgatlıoğlu kaç yaşında, nereli?

Çift, senarist arkadaşları tarafından tanıştırıldı ve tanıştıktan sadece 10 gün sonra birlikte yaşamaya başladılar. Başyazıcı, aynı zamanda bir makine mühendisi ve yazar. Santırcıoğlu'nun eşi Utku Başyazıcı'nın 'Güneş Duası' isimli bir kitabı da bulunuyor.

1977 İzmir doğumlu olan Gülçin Santırcıoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan bölümünden mezun. Kariyerinde pek çok grupta solistlik ve Ruhi Su Kültür Sanat Vakfında şan hocalığı görevleri yaptı.

Santırcıoğlu'nun ilk sinema filmi 2005 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülünü kazanan "Türev" isimli filmdi. Bu filmde Süreyya karakterine hayat veren Santırcıoğlu, 13. ÇASOD ödüllerinde 'Umut Vadeden Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldü.

"Elveda Rumeli"deki Hatice rolü ile hafızalara kazınan Gülçin Santırcıoğlu, Semih Kaplanoğlu'nun "Yumurta, Süt, Bal" üçlemesinin ilk filmi olan "Yumurta" filminde de rol aldı.

"Yalı Çapkını" dizisindeki başarılı performansı ile yeniden gündeme gelen Santırcıoğlu'nun kariyeri ve özel hayatı, izleyiciler ve hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Haber Merkezi