Yeniden Refah Partisi Sungurlu İlçe Başkanı Serkan Uzunkaya yaptığı açıklamada "Kimse bizim vatanseverliğimizi, milletimize bağımlılığımızı sorgulama gibi lüksü olamaz. Herkes kendi pisliğine baksın" diyerek istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Serkan Uzunkaya, "Sırasıyla Anadolu Gençlik Derneği, Erbakan Vakfı, Yeniden Refah Partisi'nde görev aldım ve bu görevleri yalnızca Cenabı Hakk'ın rızasını kazanmak için yaptım. Memleketimiz ve milletimiz için karınca misali olsa da elimden geleni  en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum ve bu yerlere hizmet vermekten hiç pişmanlık duymadım Elhamdülillah.

Hitit Üniversitesi Sungurlu MYO'da doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı Hitit Üniversitesi Sungurlu MYO'da doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı

Şu anda ülke bir seçim arefesinde ve herkes birbirine ağzı alınmayacak sözler söylemekte, son bir ayda yaşadıklarımı ömrüm boyunca yaşamadım. Yeri geldi hain olduk, yeri geldi o hain diyenler bizi kahraman yaptı.

Şİmdi diğer cenahtan yine bize hain ilan edenler var. Bunlar omurgasız kişiler, çanak yalayıcılar ama bunların hiçbiri umurumda bile değil. Herkes kendi karakterini ortaya koyar. Bu süreç beni gerçekten çok yıprattı.

Bunun ismi siyaset değil faşistliktir, bölücülüktür. Kardeşi kardeşe kırdıran bir ortamdayız. Yarın seçimler bitecek yine biz bize kalacağız. Birbirinin arkasından iş çevirenler yan yana geldiklerinde maalesef kardeş oluyor. Benim böyle ortamlarda siyaset yapmam. Kendime ve davama en büyük ihanettir. Bu sebeplerden dolayı kurucu ilçe başkanı olduğum Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlığı görevimi bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım. Kimse bizim vatanseverliğimizi, milletimize bağımlılığımızı sorgulama gibi lüksü olamaz. Herkes kendi pisliğine baksın. Çok değer verdiğim teşkilatımdaki kardeşlerime karşılık  beklemeden çaba gösterdikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah c.c hepsinden razı olsun. Benden yana herkese hakkımı helal ediyoru. Sizlerden de helallik istiyorum. Kıymetli kardeşlerim hepiniz Allah c.c emanet olunuz" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi