MasterChef Semihcan Temiz stüdyoyu neden terk etti? Semihcan kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz stüdyoyu neden terk etti? Semihcan kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi?

Dizi, yıldız kadrosu ve heyecanlı sahneleriyle izleyenlerin ilgisini çekiyor. Son bölümde, Saffet karakterinin yaşadığı falaka sahnesi, izleyiciler tarafından büyük bir şaşkınlık ve tepkiyle karşılandı.

Seyran'ı arayan Korhan Ailesi'nin Saffet ağa'nın evinde olduğu bu sahnede, Saffet'in adamlarına yaptığı "Karın olacak kadın senden izin almadan nasıl odasından çıkar? Biz burada erkek erkeğe konuşurken nasıl lafa girer? Sen ne işe yararsın manyak" ifadeleriyle Saffet'i falakaya yatırmasına neden oldu. Falakada Saffet'in gözyaşları içinde "Dede ne olursun" diye bağırması ve Saffet ağa'nın "Daha hızlı vurun" talimatı ile sahne daha da dramatikleşti.

Saffet'in geçmiş bölümlerde ayakkabı koklama fetişinin bu olaylardan kaynaklandığı açığa çıktı. Saffet rolünü oynayan Ediz Akşehir'in performansı da izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Ancak, falaka sahnesi sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı. Twitter'da paylaşılan bu sahne için "Herkes kendi tarzında şizofren", "Ağzım açık izledim bu nasıl sahne?", ''Yazık oldu Saffet'e'', ''Saffet'in neden bu hale geldiğini anladık'', ''Senarist bize ne yaşattın böyle'' gibi binlerce yorum yapıldı.

Bu olayın ardından Yalı Çapkını'nın yeni sezonunda neler olacağı merak konusu oldu. Dizi severler bu konuyu yakından takip edeceklerdir.