Varda Köprüsü nerede? Adana’nın tarihi mirası Alman köprüsü hakkında bilinmeyenler Varda Köprüsü nerede? Adana’nın tarihi mirası Alman köprüsü hakkında bilinmeyenler

Yayın akışında yaşanan değişiklikler sonucu bir süreliğine ekranlardan uzak kalan ve seyircinin merakla beklediği Yalı Çapkını, bu hafta bomba gibi bir dönüş yapıyor. Yalı Çapkını 32. ve 33. bölümleriyle bu hafta ekranlara geri dönüyor. 32. bölüm, 16 Mayıs Salı günü izleyicilerle buluşacak. 33. bölüm ise kendi gününde ve kendi saatinde, 19 Mayıs Cuma günü seyircilerle buluşacak.

Seçim süreci dolayısıyla 32. bölümü yayınlanamayan ve sezon finaline yaklaşan Yalı Çapkını dizisinin, bu hafta seyircisiyle buluşması bekleniyor. Seyran ve Ferit'in boşanma duruşması sona eren son bölümün ardından merakla beklenen yeni bölümler, izleyicinin karşısına çıkacak.

Yalı Çapkını’nın başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor yer alırken, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin, senaryosunu ise Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı biliniyor. Yalı Çapkını, iki bölüm birden ile bu hafta ekranlarda fırtına gibi esecek.

Yalı Çapkını ne zaman?

Dizi severlerin merakla beklediği Yalı Çapkını'nın yeni bölümü, 16 Mayıs Salı günü Star TV ekranlarında olacak. Bu özel haftada, Yalı Çapkını'nın seyircisiyle iki kez buluşması bekleniyor. Yeni bölümleri kaçırmamak ve dizi hakkında en son gelişmeleri takip etmek için sitemizi takipte kalın!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Haber Merkezi