Yalı Çapkını, Star TV ekranlarında Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yönetmen Burcu Alptekin ve senarist Mehmet Barış Günger’in imzasını taşıyan dizi, ilk bölümünden bu yana büyük ilgi görüyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı dizi, sürükleyici olay örgüsüyle izleyicileri her hafta heyecanlandırıyor. Yalı Çapkını 77. bölümünü izlemek isteyenler, bu yeni bölümün 4 Ekim Cuma akşamı Star TV'de yayınlanacağını ve kesintisiz şekilde izlenebileceğini öğrenmek için araştırmalar yapıyor. İşte, Yalı Çapkını 77. bölüm izleme bilgileri...

Yalı Çapkını 77. Bölüm Kesintisiz İzle

Semih Çelik kimdir? Ayşenur Halil'i ve İkbal Uzuner'i öldüren Semih Çelik nereli? Semih Çelik kimdir? Ayşenur Halil'i ve İkbal Uzuner'i öldüren Semih Çelik nereli?

Yalı Çapkını 77. bölümü, 4 Ekim Cuma akşamı Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Heyecan dolu yeni bölüm, dizinin sıkı takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Ferit ve Seyran arasındaki ilişkilerin gerilimi, entrikalarla daha da büyürken, yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz gelişmeler şimdiden konuşulmaya başlandı.

Yalı Çapkını’nın yeni bölümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla kesintisiz HD kalitede izleyebilirsiniz.

Geçen Haftanın Özeti (Yalı Çapkını 76. Bölüm)

Geçen hafta yayınlanan bölümde, Ayla, oğlunun Seyran ile evliliğini istemediği için entrikalar çevirirken, Ferit de Seyran'ı birlikte çalışmaya ikna etmeye çalışıyordu. Seyran, Sinan ile olan ilişkisi yüzünden bu teklifi geri çevirmişti. Kazım ise büyük bir sırrın peşindeydi. Çiftin ailelerine verdikleri haber herkesi derinden sarsmış, Seyran yeni bir hayat kurma hayalleri kurarken kendini büyük bir tuzağın içinde bulmuştu. Diğer yandan Ferit, şirket için çok kritik bir anlaşma sürecindeydi ve karşılaştığı zor şartlar onu köşeye sıkıştırmıştı.

Yalı Çapkını Oyuncu Kadrosu

Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosu birbirinden başarılı isimlerden oluşuyor:

Afra Saraçoğlu (Seyran)
Mert Ramazan Demir (Ferit)
Çetin Tekindor
Şerif Sezer
Gülçin Şantırcıoğlu
Diren Polatoğulları
Emre Altuğ
Gözde Kansu
Binnur Kaya
Tarık Emir Tekin
Ersin Arıcı
Beril Pozam
Cemre Gümeli
İrem Altuğ
Öznur Serçeler
Hülya Duyar
Sezin Bozacı
Yiğit Tuncay

Yalı Çapkını Yeni Bölüm İçin Heyecan Dorukta

Her hafta yeni olay örgüsüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını, bu hafta da Seyran ve Ferit arasındaki gerilim ve ailelerinin hayatına yansıyan olaylar etrafında şekillenecek. Ayla'nın entrikaları, Kazım’ın büyük sırrı ve Ferit’in şirketle ilgili zor kararları, izleyicileri yeni bölümde bekleyen en önemli gelişmeler arasında yer alıyor.

Yalı Çapkını 77. Bölüm İzleme Linki

Yeni bölümü kaçırmamak ve kesintisiz izlemek için Star TV’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir ya da televizyonunuzdan Star TV’yi açarak diziyi izleyebilirsiniz. Dizinin yeni bölümü yayınlandıktan sonra Star TV’nin internet platformu üzerinden de izlenebilir.