İSTANBUL (AA) - Vodafone Red, yaz ayrıcalıklarının kullanılmasıyla müşterilerine toplam 18,7 milyon lira tasarruf sağladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone Red, ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin hayatını ekonomik ve sosyal yönden kolaylaştırmaya devam ediyor.

Şirket, yazın marka işbirlikleri, yurt dışı gibi alanlarda müşterilerine çeşitli ayrıcalıklar sundu.

Red'lilere Alaçatı Beach Resort, Sand&Salt Bodrum Beach ve hem Çeşme hem de Bodrum'daki The Beach of MOMO girişlerinde yüzde 50 indirim sağlandı.

Veranda Alaçatı ve Yalıkavak restoranlarında 400 lira indirimden yararlanan Red’lilere ayrıca, Bilet.com'dan Yunan Adaları feribotlarında gidiş-dönüş 500 lira indirim, tek yön 250 lira indirim, Budget ile araç kiralamada yüzde 40 indirim ve Havaist ile havaalanı transferinde yüzde 50 indirim Seyahat Yanımda'da yurt içi uçak biletinde 300 lira, yurt dışı uçak biletinde 500 lira indirim sunuldu.

Şirket yaz başında, tüm faturalı müşterilerine otomatik olarak yüklenen ve yurt dışına ilk iniş anındaki acil iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya yeten yeni "Yurt Dışına Hoş Geldin Hediyesi" paketini duyurdu.

Her fatura döneminde aylık olarak yenilenen ve 200 ülkede 30 gün geçerli olan bu ücretsiz paket, 50 MB internet, 5 dakika arama ve aranma, 2 SMS hakkı içeriyor.

"Yurt Dışına Hoş Geldin Hediyesi" paketiyle toplamda 34 milyon MB kullanıldı ve müşterilere 3 milyon lira tasarruf sağlandı.

Şirketin sunduğu ve tarifedeki GB, dakika ve SMS haklarını yurtdışındayken Türkiye'deymiş gibi kullanma imkanı veren "Her Şey Dahil Pasaport" yaz başı itibarıyla 131 ülke yerine 200 ülkede geçerli hale getirildi.

Şirket, "Her Şey Dahil Pasaport"a alternatif olarak "Yurt Dışı 1 GB" ve "Yurt Dışı 3 GB" adı altında iki yeni ek paket seçeneği de geliştirdi.

Aylık ücreti 169 lira olan "Yurt Dışı 1 GB" paketinde 1 GB internet, 15 dakika arama ve aranma, 10 SMS hakkı bulunurken, aylık ücreti 469 TL olan "Yurt Dışı 3 GB" paketi ise 3 GB internet, 30 dakika arama ve aranma, 15 SMS hakkı içeriyor.

- "Kullanım başına tasarruf 659 lira oldu"

En çok kullanılan yaz ayrıcalıkları, sırasıyla, Budget araç kiralamada yüzde 40 indirim, Çeşme ve Bodrum plajlarında yüzde 50 indirim, Veranda Alaçatı ve Yalıkavak restoranlarında 400 lira indirim kampanyaları olarak kaydedildi.

Şirketin bu yaz dönemine özel sunduğu ayrıcalıklar, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 65 artışla 28 bin 400 kez kullanıldı ve kullanıcılar 18,7 milyon liralık tasarruf elde etti.

Müşterilerinin kullanım başına tasarrufu ise 659 lira oldu.

Küresel seyahat pazarında iş birliği Küresel seyahat pazarında iş birliği

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone Red'in sadece tarifelerden oluşmadığını belirterek, müşterilerin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda birçok ayrıcalık sunduklarını kaydetti.

Yaptıkları araştırmalara göre, müşterilerin kendilerini daha değerli hissetmek ve kullandıkları markanın yanlarında olduğunu bilmek istediklerini aktaran Şahin, "Diğer yandan, akıllı harcama yaptığını bilmek de müşterilerimiz için çok önemli. Yaz dönemine özel sunduğumuz ayrıcalıklarla müşterilerimize toplam 18,7 milyon lira tasarruf sağladık. Red'li müşterilerimize yaşam tarzlarına uyan ayrıcalıklarla uçtan uca bir deneyim yaşatmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.