Bu prestijli spor etkinliği, Türkiye'nin en yetenekli genç güreşçilerini bir araya getirdi ve Utku İlbars'ın yeteneklerini gösterme fırsatı oldu. U15 kategorisinde 52 kilogramda mücadele eden İlbars, tüm rakiplerini mağlup ederek bir kez daha Türkiye Şampiyonu oldu.

Muhammet Ali Metoğlu kimdir? Samsunspor-Fenerbahçe maçının hakemi Muhammet Ali Metoğlu hangi takımlı Muhammet Ali Metoğlu kimdir? Samsunspor-Fenerbahçe maçının hakemi Muhammet Ali Metoğlu hangi takımlı

İlbars, başarıları ile adından sıkça söz ettiriyor. Kendi yaş grubunda Türkiye'nin en başarılı güreşçilerinden biri olarak kabul edilen İlbars, milli antrenör Çelebi Bayır'ın desteği ve rehberliği sayesinde yeteneklerini göstermeye devam ediyor.

Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek!

Türkiye Şampiyonası'nın ardından şimdi gözler Avrupa Şampiyonası'na çevrildi. İlbars'ın Türkiye Şampiyonası'ndaki başarısı, ona Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkını kazandırdı. 

Çorum'un genç güreşçisi Utku İlbars, Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmek için güçlü bir motivasyonla hazırlanacak. Kendi yeteneklerini ve Türkiye'nin güreşteki gücünü Avrupa'ya kanıtlama fırsatı yakalayan İlbars, Avrupa Şampiyonası'nda da aynı başarıyı göstermek için çalışmalarına başlayacak.

Genç sporcuya Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz.

Naci Aygün