Çorum AK Parti Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Çorum’da yapılacak spor tesisleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan 100 milyon TL’lik ek ödenek sağladı. Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek, bu yatırımların hız kazanması için önemli adımlar attı.

100 Milyon TL Ödenek Sağlandı

Ziyaret sırasında, Çorum Merkez’de yapımı devam eden Güreş Eğitim Merkezi ve Masa Tenisi Tesisleri için 100 milyon TL ek ödenek sağlandığı açıklandı. Milletvekili Oğuzhan Kaya, bu önemli katkının spor yatırımlarını hızlandıracağını belirterek, bakanlığa teşekkür etti.

İskilip’e 3 Yeni Spor Tesisi

Çorum FK Teknik Direktörü Özbalta, ligin ilk 8 haftasını değerlendirdi: Çorum FK Teknik Direktörü Özbalta, ligin ilk 8 haftasını değerlendirdi:

Bununla birlikte, Milletvekili Oğuzhan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan İskilip ilçesi için 3 yeni spor tesisi yapım sözü de aldıklarını duyurdu. Bu projeler kapsamında İskilip’e Kapalı Yüzme Havuzu, Güreş Antrenman Salonu ve Kapalı Spor Salonu inşa edilecek. Kaya, “Bu yatırımlar hem merkezde hem de ilçelerimizde spora ve gençliğe büyük katkı sağlayacak. Tesislerimiz Çorumumuza hayırlı olsun” dedi.

Çorum’a Spor Alanında Büyük Yatırımlar Geliyor

Spor alanındaki bu yeni yatırımların, hem Çorum Merkez’de hem de İskilip ilçesinde spora olan ilgiyi artırması bekleniyor. Güreş Eğitim Merkezi ve Masa Tenisi Tesisleri’nin tamamlanmasıyla birlikte, Çorum’un bu alanlarda bölgesel bir merkez haline gelmesi amaçlanıyor.