Her hafta bedava oyunlarla karşımıza çıkan Epic Games Store, haftaya The Sims 4'ün 3 farklı DLC paketini ücretsiz olarak kullanıcılarına sunacak. Jungle Adventure Game Pack, Luxury Party Stuff Pack ve Fashion Street Kit içeren bu set, oyuncuların sevdiği oyunu daha da zengin bir hale getirecek.

Ücretsiz sunulan bu DLC setinin değeri tam 360 TL ve içeriği oldukça zengin. Jungle Adventure paketi, keşfedilecek tapınaklar ve alanlarla dolu yepyeni bir oyun alanı sunarken, farklı nesneler ve kıyafetlerle de oyuncuların beğenisine sunuluyor. Luxury Party Stuff ek paketi ise şık ve gösterişli eşyaları oyuna ekliyor. Fashion Street Kit, sokak modasını The Sims 4'teki karakterlerimizin gardroplarına taşıyor.

Çorum’un genç mühendisleri TEKNOFEST’te “En İyi Sunum” ödülünü kazandı! Çorum’un genç mühendisleri TEKNOFEST’te “En İyi Sunum” ödülünü kazandı!

Peki bu ücretsiz DLC setine ne zaman kavuşabilirsiniz?

Epic Games Store, her hafta yenilenen bedava oyunları sunuyor. Bu haftanın oyunları 4 Mayıs tarihinde görücüye çıktı ve 11 Mayıs tarihine kadar alınabilir durumdalar. The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle, 11 Mayıs Perşembe saat 18:00 itibariyle ücretsiz olacak. Unutmayın, The Sims 4 zaten her platformda oynaması ücretsiz.

Epic Games Store'un bu harika kampanyası sayesinde, The Sims 4'ün dünyasını daha da renklendiren DLC paketlerini ücretsiz deneyimleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Oyununuzu zenginleştirin ve Sim'lerinizin yaşamlarını daha da çekici hale getirin!

The Sims 4 DLC paketlerinde bizleri neler bekliyor?

Setin en dikkat çekici parçası elbette The Sims 4 Jungle Adventure paketi. Beraberinde keşfedilecek tapınaklar ve alanlarla dolu yepyeni bir oyun alanıyla gelen bu ek paketle birlikte farklı nesneler ve kıyafetlere de kavuşuyoruz. Adının hakkını veren paket Sim'lerimizi Indiana Jonesvari maceraların koynuna atıyor. Luxury Party Stuff ek paketi ise birbirinden şık ve gösterişli eşyaları oyuna ekliyor. Kıyafetlerden havalı parti malzemelerine kadar pek çok farklı eşyaya kavuşuyoruz. Fashion Street Kit ise adından da anlaşılabileceği üzere sokak modasını The Sims 4'teki karakterlerimizin gardroplarına getiriyor.