Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin Meriç Aral ile mi evlendi? Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin Meriç Aral ile mi evlendi?

Şarkıcı Tuğba Ekinci, dekolteli pozları ve enerjik danslarıyla bilinirken, son paylaşımında bikini ve gözlük kombiniyle dikkat çekti. Ev içinde bikinisiyle dolaşan ve bu anları Instagram hesabından paylaşan Ekinci, vücudunun doğal olduğunu ve herhangi bir estetik operasyon geçirmediğini belirtti.

"No botox no estetik no silikon no filitre VERY NICE" notuyla paylaştığı fotoğraflarına gelen yorumlar adeta yağmur gibi yağdı. Ünlü sanatçıya övgü dolu yorumlar yapan takipçileri, "20'lik kızlara taş çıkartır", "Türkiye'nin en güzel sanatçısı" gibi yorumlarla beğenilerini dile getirdiler.

46 yaşındaki ünlü şarkıcının Instagram hesabında 290 bin takipçisi bulunuyor ve her paylaşımı büyük ilgi görüyor. Ekinci, müziği kadar özgün ve dikkat çeken tarzıyla da takipçilerinin gönlünde taht kurmuş durumda.

Tuğba Ekinci'nin doğallık iddiası ve bikinili ev turu, sosyal medyanın gündemine oturdu. Türk pop müziğinin renkli ve cesur ismi Ekinci, özgün tarzı ve doğallığıyla gündem yaratmayı başardı.