Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar Sungurlu'daki okulları ziyaret etti Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar Sungurlu'daki okulları ziyaret etti

AK Parti Sungurlu Gençlik Kollarının hayata geçirdiği "İftara 5 Kala" sloganı ile yapılan etkinlikte, Ankara-Samsun karayolunun Sungurlu geçişinde seyir halinde ki araçlarında iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara iftariyelik ikram edildi. Ayrıca şehir içerisinde de iftara yetişmeye çalışanlara iftariyelik ikram edildi. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kalınsazlıoğlu, Ramazan ayı boyunca şehrin farklı noktalarında iftariyelik dağıtmaya devam edeceklerini belirterek, “Gençlik Kolları teşkilat mensuplarımız ile birlikte 'İftara 5 Kala' programımız kapsamında iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza iftarlıklarımızı ikram ettik.” dedi.

Kalınsazlıoğlu, şöyle devam etti, “Ramazan ayı bereket ayıdır. Bu mübarek ayda paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örnekleri sergilenir. ‘İftara 5 Kala’ projemizle bu birliği beraberlik ve kardeşliğin getirdiği paylaşma sorumluluğumuzu yerine getirmek amacıyla bir şekilde iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza iftar kumanyası ikram ediyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)