Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı ve her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in eski sevgilisi Pelin'in annesi Zerrin karakterine hayat veren Toprak Sağlam, dizideki karakteri hakkında özel bilgiler paylaştı.

Kocaeli Büyükşehir Zabıtası görevde okul önleri güvende Kocaeli Büyükşehir Zabıtası görevde okul önleri güvende

Programda konuşan Sağlam, "Yalı Çapkını yıla damgasını vurmuş bir iş. Zerrin, kızının iyi olması için her şeyi yapan ve ona verilen sözlerin tutulmasını sağlamaya çalışıyor aslında. Herkes ilk başta 'kızını neden evli birine yamamaya çalışıyorsun, metres yapıyorsun' dedi. Halbuki onun hikayesi Seyran onun hayatına girmeden önce başlamıştı. Zaten vardı, ona sözler verildi. Kızının karakterini, onurunu, yaşam biçimini korumak için Londra'dan Türkiye'ye gelip, böyle 'eve düşen yıldırım' gibi aileye girdi Zerrin," dedi.

Sağlam, Zerrin karakterinin karmaşık yapısını anlatırken, "Bir kadın olarak Zerrin'i haklı bulduğum yerler de var, haksız bulduğum yerler de var. Dişli, ne istediğini çok iyi bilen, gerçekten ailesi söz konusu olunca gözü hiçbir şeyi görmeyen kadınlar vardır, öyle bir kadın Zerrin, o yüzden çok sevdim" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarıyla Toprak Sağlam, izleyicilere karakterin derinliklerine dair yeni ve ilginç bilgiler sundu. Bu da onun rolüne olan bağlılığını ve bu karakteri ne kadar içselleştirdiğini bir kez daha göstermiş oldu. Önümüzdeki bölümlerde Zerrin'in ne gibi sürprizlerle karşımıza çıkacağını izlemek için sabırsızlanıyoruz.

Haber Merkezi