TOKİ, yatırımcılar ve arsa sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. 25 ilde toplamda 390 arsa satışa çıkarıldı. %25 peşinat ve 48 ay vade ile ödeme kolaylığı sağlayan bu fırsat için ihaleler 2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ’den 25 İlde Büyük Fırsat! 390 Arsa Satışa Çıkarılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 25 şehirde toplamda 390 muhtelif arsa için satışa başlıyor. Bu büyük fırsat, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler dâhil olmak üzere birçok ilde vatandaşlara sunuluyor.

İhaleler Ne Zaman?

TOKİ tarafından satışı yapılacak olan 390 arsa için ihaleler 2 Ekim ve 3 Ekim 2024 tarihlerinde saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Hangi İllerde Arsa Satışı Yapılacak?

Satışa çıkarılan arsalar şu illerde yer alıyor:

Yeni Kırklareli Valisi Uğur Turan kimdir, Kaç yaşında ve nereli? Yeni Kırklareli Valisi Uğur Turan kimdir, Kaç yaşında ve nereli?

Adana
Antalya
Aydın
Amasya
Ankara
Batman
Bitlis
Didim
Denizli
Diyarbakır
Elâzığ
Eskişehir
Gaziantep
Hatay
İstanbul
İzmir
Kayseri
Kırşehir
Konya
Malatya
Mardin
Mersin
Muğla
Şanlıurfa
Tekirdağ
Van

48 Ay Vade ile Ödeme Seçeneği

TOKİ, bu arsalar için cazip ödeme koşulları sunuyor. Arsalar için yüzde 25 peşinat ödenerek, geri kalan tutar 48 ay vade ile ödenebilecek. Ayrıca, arsa fiyatları 91 bin TL’den başlıyor ve uygun ödeme seçenekleriyle geniş bir kitleye hitap ediyor.