Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlusağnak yağışların sebep olduğu su baskınlarına karşı yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tokat sanayi sitesinde önceki gün gelen sağnak yağmuru sonucu birçok iş yeri su baskınına uğramıştı. Yerel yönetimler ve ilgili birimler, oluşan su baskınlarının yükünü hafifletmek için yoğun çaba sarf ediyor. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sağnak yağışların sebep olduğu su baskınlarına karşı yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Eroğlu, yağıştan etkilenen iş yeri sahipleriyle de bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Deha Tuzcu kimdir? Deha Tuzcu Discord’da ne söyledi, neden tepki çekti? Deha Tuzcu kimdir? Deha Tuzcu Discord’da ne söyledi, neden tepki çekti?

Başkan Eroğlu,  devam eden sağnak yağmura karşı teyakkuz halinde tüm ekipleriyle Tokat'ın dört bir yanında olduklarını  söyledi. Sanayi sitesindeki durumunu yakından takip eden ve gerekli önlemleri almaya çalışan Belediye Başkanı Eroğlu ve ekibi doğal afetin olumsuzlukları en aza indirmek amacıyla çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.