Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili olarak büyük heyecan yaratan Togg, Çorum Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek tanıtım etkinliği kapsamında halkın beğenisine sunulacak.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu özel etkinlikle hemşehrilerinin Togg'u yakından inceleme fırsatı bulacaklarını ifade ederek, yerli ve milli otomobilimizin başarısıyla gurur duyduklarını belirtti. Aşgın, Togg'un ülke ekonomisine ve teknolojik gelişimine büyük katkı sağlayacağını vurgulayarak, Çorumluların bu önemli etkinlikte Togg'a gösterdikleri ilgi ve destekle yerli otomobilimizin başarısına ortak olacaklarını söyledi.

Sosyal hizmet kuruluşlarda şok denetim: Hizmet kalitesi mercek altında Sosyal hizmet kuruluşlarda şok denetim: Hizmet kalitesi mercek altında

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlik ile Türkiye'nin otomobili Togg'un tanıtımına katkı sağlanacak ve vatandaşların Togg hakkında bilgi edinmelerine ve yerli otomobilimizin teknolojik özelliklerini keşfetmelerine olanak tanıyacak.

HABER MERKEZİ