Sakaryaspor, Çorum deplasmanına odaklanırken, Teknik Direktör Suat Kaya’dan önemli açıklamalar geldi. Çorum maçında galibiyet için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını belirten Kaya, Amed maçının ardından transfer taleplerini de dile getirdi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya’dan Çorum Maçı İçin Açıklamalar

Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu

Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, 0-0 biten Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından Çorum deplasmanına dair önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, Çorum'da galibiyet hedeflediklerini belirtti ve takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

Çorum Deplasmanına Hazırlık

Suat Kaya, Çorum'a yapacakları seyahatle ilgili olarak şunları söyledi: “Haftanın başına alınmadı ama 3 gün sonra Çorum'da olacağız. Maçımız pazartesiye alınmadı. 500 kilometre gideceğiz. Orada da galip gelmek için oynayacağız. Rakip ayırt etmiyoruz. İlk galibiyetimizi almak için Çorum'da olacağız.” Kaya, Çorum maçı için hazırlıklarının sürdüğünü ve galibiyet hedeflediklerini vurguladı.

Amed Sportif Maçının Değerlendirmesi

Amed Sportif Faaliyetler ile oynadıkları ve 0-0 sonuçlanan maçın ardından Kaya, performanslarını değerlendirdi. “Bize verilen sürede Amed’i iyi etüt ettik. Oyuncularım söylediklerimizi harfiyen uyguladılar. 39. dakikada sadece bir şut pozisyonu verdik. Oyunun hakimi bizdik” şeklinde konuştu. Kaya, özellikle maçın ilk yarısında takımının performansından memnun olduğunu ancak gol bulmakta zorlandıklarını belirtti.

Transfer Talepleri

Kaya, son 60 gündür yaşadıkları sıkıntılara da değindi ve transfer taleplerini dile getirdi: “60 gündür bir sıkıntımız var, inşallah bu hafta sonuna kadar idarecilerimiz iyi değerlendirirler. 2 oyuncu istedim, isimlerini de verdim. Bir tanesi santrfor, diğeri ise 6 numara pozisyonu için. Bu oyuncular geldiğinde gücümüze güç katacağız.”

Sakaryaspor'un Çorum deplasmanında alacağı sonuç, takımın bu sezonki performansını belirlemede önemli bir etken olacak. Teknik Direktör Suat Kaya, takımının galibiyet için elinden geleni yapacağını ve rakip ayırt etmediklerini belirterek, taraftarlara umut verdi.