Trabzonspor, Avrupa serüvenine bu sezon 2. ön eleme turunda başladı ve bu turda Ruzomberok engelini aşarak bir üst tura yükseldi. Ancak Rapid Wien ile eşleşen Trabzonspor, rakibine iki maçta da mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam etme şansı yakaladı. Play-off turunda St. Gallen ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçı kazanarak grup aşamasına kalmayı hedefliyor.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi! Skandal görüntüler ortaya çıktı Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi! Skandal görüntüler ortaya çıktı

St. Gallen-Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
St. Gallen-Trabzonspor maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Mücadele, İsviçre'deki Kybunpark (AFG Arena) stadında oynanacak. ATV ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak olan bu önemli karşılaşmayı, Portekizli hakem Miguel Nogueira yönetecek. Nogueira'nın yardımcılıklarını ise Pedro Martins ve Paulo Bras üstlenecek.

St. Gallen-Trabzonspor Maçı Muhtemel 11'ler

St. Gallen:

Ati-Zigi
Faber
Stanic
Vallci
Okoroji
Görtler
Quintilla
Witzig
Toma
Geubbels
Akolo

Trabzonspor:
Uğurcan
Ozan
Savic
Denswil
Barisic
Okay
Mendy
Visca
Bardhi
Trezeguet
Enis Destan
Trabzonspor, bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek adını UEFA Konferans Ligi grup aşamasına yazdırmak istiyor. Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi kaçırmamak için ATV ekranlarında yerlerini alacak.