Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in darp edildiği anlara ait görüntüler sosyal medyada hızla yayılarak gündem yarattı. Olağanüstü kongre öncesi yaşanan bu skandal olay, hem futbol camiasında hem de taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı.

Başkan Gökhan İn Darp Edildi

22 Eylül Pazar günü yapılacak Sakaryaspor olağanüstü kongresi öncesinde, Başkan Gökhan İn’in bir alacak-verecek meselesi yüzünden darp edildiği iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Sakaryaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu olduğu iddia edilen Hamza Cengiz Şen’in, Başkan Gökhan İn’e tehditler savurduğu ve fiziksel saldırıda bulunduğu görülüyor.

Saldırı Anı Kameraya Yansıdı

Saldırı esnasında kayıtta olan telefon görüntüleri, Hamza Cengiz Şen’in tehditkâr ifadeleri ve Başkan Gökhan İn’e iki kez tokat attığını açıkça gösteriyor. Şen’in, "İsim kullanmayacaksın, basın açıklaması yok. Birol'un aldığı 150 bin TL'yi bu hafta sen ödeyeceksin" gibi tehdit dolu sözler sarf ettiği görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Başkan Gökhan İn’den Sakin Yanıt

Ünye Kadın Spor Kulübü, Fenerbahçe maçında galibiyet hedefliyor Ünye Kadın Spor Kulübü, Fenerbahçe maçında galibiyet hedefliyor

Görüntülerde Başkan Gökhan İn’in, sakin bir şekilde "Tamam, sakin ol. Bende kalp var. Tamam." şeklinde yanıt verdiği duyuluyor. Başkanın, olay karşısındaki bu sakin tutumu ise dikkat çekti.

Olağanüstü Kongre 22 Eylül’de Yapılacak

Geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü genel kongrede çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 22 Eylül Pazar günü Sakarya Atatürk Stadyumu’nda yeni bir kongre yapılacak. Bu kez çoğunluğa bakılmaksızın kongre gerçekleştirilecek ve yeni başkan seçimi yapılacak.

Olayın Yankıları Devam Ediyor

Başkan Gökhan İn’in darp edilmesi olayı, kongre öncesinde kulüpte tansiyonu daha da yükseltti. Hem futbol camiası hem de taraftarlar, olayın detaylarının netleşmesini beklerken, Sakaryaspor yönetiminden resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.