Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi? Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Fransız ekibi Lille’e elenerek turnuvaya veda etti. İlk maçta aldığı 2-1'lik yenilginin ardından rövanş maçını 1-0 önde tamamlamasına rağmen uzatma dakikalarında yediği golle 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, canlı yayında Fenerbahçe yönetimine ve Asbaşkan Acun Ilıcalı’ya sert eleştirilerde bulundu.

Serhat Akın'dan Acun Ilıcalı’ya Sert Eleştiriler:
Fenerbahçe'nin yaşadığı başarısızlığın ardında transfer eksiklerinin olduğunu belirten Serhat Akın, Asbaşkan Acun Ilıcalı’yı hedef aldı. Akın, "Acun Ilıcalı bu takımın Asbaşkanı. Tarihin en iyi kadrosunu kuracağız dedi. Acaba Acun, Survivor kadrosundan başka kadro mu kurdu ki buna inanıyor?" ifadelerini kullanarak Ilıcalı’yı eleştirdi.

"Kim Ulan Bu Lille?"
Serhat Akın, maç sonrası yaptığı açıklamalarda Lille takımına ve Fenerbahçe yönetimine yönelik sert söylemlerde bulundu. "Bunlar Galatasaray şarkısı çalıyor, kim lan bu Lille? Lille kalkacak buraya gelecek, İstanbul paylaşımını Galatasaray şarkısıyla yapacak. O Galatasaray’ı onların kulaklarının içine tıkamazsam adam değilim," diyerek tepkisini dile getirdi.

"Mourinho, Fenerbahçe Yönetimini de Yenemedi"
Serhat Akın, eleştirilerini sürdüren açıklamalarında, Fenerbahçe'nin başarısızlığında yönetimin de büyük payı olduğunu savundu. "Mourinho bugün sadece Lille’i değil, Fenerbahçe yönetimini de yenemedi. Maçın buraya kadar gelmesinin tek sebebi Mourinho. Mourinho gibi bir adamı getirip, Şampiyonlar Ligi’ne gidememenin hesabını kim verecek? Sen adama 6 haftadır oyuncu getirmemişsin. En-Nesyri hazır değil!" diyerek Fenerbahçe yönetimini de hedef aldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi, kulüp içerisinde ve taraftarlar arasında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Serhat Akın’ın sert eleştirileri ise bu hayal kırıklığının bir yansıması olarak değerlendirildi. Fenerbahçe yönetiminin bu eleştirilere nasıl yanıt vereceği merak konusu.