Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye Sergen Deveci, Alper Kut ve değerli oyuncu Devrim Yakut katılacak. Uzun süre fizik tedavi gören Deveci, bu dizi ile birlikte ilk kez setlere dönüş yapacak ve dizide bir polis karakterini canlandıracak.

Deveci'nin trafik kazası sonrası tedavi süreci boyunca setlere dönme özlemi, yeni rolü ile birlikte son bulacak. Bu yeni karakter, Deveci'nin oyunculuk kariyerindeki büyük dönüşünün belirgin bir işareti olacak.

Öte yandan, kadroda Alper Kut ve Devrim Yakut gibi değerli isimler de yer alacak. Fenomen dizide eşi Alper Kut'la birlikte rol alacak olan Yakut, dizide güçlü bir savcı karakterini canlandıracak.

Yalı Çapkını 77. Bölüm tek parça full izle - Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle Yalı Çapkını 77. Bölüm tek parça full izle - Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle

Dizi, ilk sezonunda büyük bir ilgi görmüştü ve ikinci sezon okuma provası geçen hafta yapıldı. Yeni sezonda da Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç gibi önemli isimlerin yer aldığı kadrosuna ek olarak, Özge Yağız ve Selen Öztürk de konuk oyuncu olarak diziye katılacaklar.

'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı ancak hayranlar, yeni sezonun başlamasını dört gözle bekliyor.

Haber Merkezi