Van’da 27 Eylül günü kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kaybolan Rojin Kabaiş için arama çalışmaları 12. gününde devam ediyor. AFAD, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerinin seferber olduğu arama çalışmalarında henüz genç kadına dair bir ize rastlanmadı. Van Gölü’nde devam eden aramalar sürüyor.

Rojin Kabaiş Nasıl Kayboldu?

27 Eylül akşamı saat 18.30 civarında Van'daki yurdundan çıkan Rojin Kabaiş, o andan itibaren bir daha geri dönmedi. Ailesi ve arkadaşları tarafından yapılan başvurular üzerine polis, jandarma, Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı.

Arama Çalışmalarında Son Durum

Arama çalışmaları, Van Gölü'nde tekne ve botlarla, havadan da polis helikopteri desteğiyle sürdürülüyor. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'nden gönderilen yandan taramalı sonar, su üstü radar ve su altı görüntüleme cihazları kullanılarak göl ve çevresi taranıyor. Ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen Rojin'e ait herhangi bir ize şu ana kadar ulaşılamadı.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan tepki çeken fotoğraf için çarpıcı açıklama! Uraz Kaygılaroğlu'ndan tepki çeken fotoğraf için çarpıcı açıklama!

Rojin Kabaiş'in Eşyaları Bulundu!

28 Eylül tarihinde, Rojin Kabaiş'in arkadaşları Van Gölü Sahili'nde Rojin'e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su buldular. Cep telefonu yüksek düzeyde şifreli olduğu için incelemeye alındı ve detaylı analiz yapılmak üzere polise teslim edildi.

100 Araç İncelendi, İz Bulunamadı

Kayıp olayının ardından Rojin'in yaşama olasılığına karşı, kaybolduğu bölgeye giren 100'den fazla araç detaylı bir şekilde incelendi ancak hiçbir iz bulunamadı. Ekipler, gönüllü arama-kurtarma gruplarıyla birlikte geniş çaplı araştırmalarını sürdürüyor.

Rojin Kabaiş Bulundu mu?

Rojin Kabaiş'in kaybolduğu günden bu yana yapılan tüm arama çalışmaları ve çabalar sonuçsuz kaldı. Şu ana kadar genç kadına dair hiçbir ize rastlanmadı. AFAD, itfaiye, polis, jandarma ve gönüllü ekiplerden oluşan 100 kişilik bir grup, arama çalışmalarını karada ve Van Gölü üzerinde devam ettiriyor.

Sosyal Medyada Büyük Destek

Rojin Kabaiş'in kaybolması olayı, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Kullanıcılar, genç kadının bir an önce bulunması için dualarını ve destek mesajlarını paylaşarak kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.