Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon izleyiciyle buluşan İnci Taneleri, yeni sezon için geri sayımda! Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan bu etkileyici yapım, 10 Ekim 2024 Perşembe günü yeni sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Dizinin ikinci sezonunda birçok yeni oyuncu ve heyecan dolu hikayeler izleyiciyle buluşacak. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizide, yeni sezonda sürpriz gelişmeler yaşanacak. Peki, İnci Taneleri 2. sezon yeni bölüm bu hafta mı başlayacak? İşte tüm detaylar ve Kanal D yayın akışı...

Discord Kapandı! Sırada Twitch mi Var? Twitch kapatılacak mı? Discord Kapandı! Sırada Twitch mi Var? Twitch kapatılacak mı?

İnci Taneleri 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

İnci Taneleri dizisinin 2. yeni sezonu, 10 Ekim 2024 Perşembe günü saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yeni sezonda, hikayeye katılacak yeni karakterler ve olay örgüsüyle diziye yepyeni bir soluk katılacak.

Kanal D Yayın Akışı - 10 Ekim 2024 Perşembe

07:00 - Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Tekrar) 09:00 - Neler Oluyor Hayatta? (Yeni Bölüm) 11:15 - Yaprak Dökümü (Tekrar) 13:00 - Gelinim Mutfakta (Yeni Bölüm) 16:00 - Ayazın Sonu Güneş (Yeni Bölüm) 17:15 - Bizi Birleştiren Hayat (Yeni Bölüm) 18:30 - Kanal D Ana Haber (Canlı) 20:00 - İnci Taneleri (Yeni Sezon, Yeni Bölüm) 00:15 - Güzel Aşklar Diyarı (Tekrar) 02:45 - Güllerin Savaşı (Tekrar) 04:45 - Poyraz Karayel (Tekrar)

İnci Taneleri Son Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde, Piraye, Azem'in gerçek kimliğini öğrenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Zerre, Dilber'i Zahir'den kurtarmak için kendini feda etmeye kararlıdır. Cihan ve Rezzan arasındaki tehlikeli ilişki, Elif ile olan masum aşkını sarsar. Düğününe günler kala Nehir, babası ile görüşmeyi reddedince Cihan, bu durumu Azem'e açıklamak zorunda kalır.

Azem, tüm çabalarına rağmen tekrar başa döndüğünü hissederken çocuklarıyla bir araya gelir. Ancak bu kavuşma, yıllarca hayalini kurduğu gibi gerçekleşmeyecektir.