Ahmet Çakar öldü mü? Ahmet Çakar öldü mü?

Televizyon dünyasının tanınmış ismi Reha Muhtar, İstanbul Sarıyer'deki evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu yoğun bakıma alındı. Korkuluğu kırılan merdivenlerden düşen Muhtar’a ilk müdahaleyi, 15 yaşındaki oğlu P.M. yaptı. Kalp masajı uygulayan oğlunun ardından, sağlık ekipleri Muhtar’ı Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırdı. Bilincinin kapalı olduğu ve yoğun bakımda entübe edildiği öğrenilen Reha Muhtar'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Reha Muhtar Kimdir?
Reha Muhtar, 21 Temmuz 1959 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası aslen Kerküklü ve Irak Türkmeni olan Muhtar, TED Ankara Koleji'nde orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'ndan mezun oldu.

Gazeteciliğe 1980 yılında başlayan Muhtar, kariyerine Milliyet gazetesinin Ankara bürosunda dış politika ve siyaset muhabiri olarak devam etti. 1981 yılında TRT’ye geçerek Atina’da muhabirlik yaptı. 1991 yılında "Ateş Hattı" programını hazırlamaya başlayan Muhtar, Türk televizyon tarihinde önemli bir yer edindi. Kariyeri boyunca TRT, Kanal D, Star TV, Show TV, Akşam gazetesi, Sabah gazetesi, Vatan gazetesi ve FOX gibi birçok medya kuruluşunda görev aldı.

Reha Muhtar Evli mi, Çocukları Kim?
Reha Muhtar, 1983 yılında gazeteci Selin Çağlayan ile evlendi ancak bu evlilik beş yıl sürdü. Muhtar’ın, oyuncu Deniz Uğur ile olan ilişkisinden Mina ve Poyraz adında 2009 doğumlu ikiz çocukları bulunuyor. Deniz Uğur ile olan ilişkisi de bir süre sonra sona erdi.

Reha Muhtar, Türk medya dünyasında yaptığı programlarla ve yazılarıyla tanınmış, yıllar boyunca geniş bir izleyici kitlesine ulaşmış bir isimdir. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Muhtar için sevenleri ve takipçileri dua etmeye devam ediyor.