Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde Milan’dan kadrosuna kattığı Rade Krunic, Kızılyıldız ile transfer görüşmelerinde önemli bir aşamaya geldi. Kızılyıldız’ın Şampiyonlar Ligi kadrosu için hedeflediği Krunic’in, Fenerbahçe ile ilişkisi son bulmak üzere. Detaylar ve son gelişmeler haberimizde.

Rade Krunic, Fenerbahçe'den Ayrılıyor

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Milan'dan transfer ettiği Boşnak futbolcu Rade Krunic, sarı-lacivertli takıma veda etmeye hazırlanıyor. Muhabir Onur Çubukçu'nun haberine göre, Krunic'in Kızılyıldız ile transfer görüşmeleri hız kazandı. Performansıyla beklentileri karşılayamayan Krunic'in, yeni sezonda Kızılyıldız'a katılması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi Detayı: Kızılyıldız'ın Hedefi

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Kızılyıldız, kadrosunu güçlendirmek için transferi son günlere bıraktı. 3 Eylül Salı (bugün) Avrupa'ya kadro bildirimi için son gün olduğundan, Sırp ekibinin Krunic transferini bu tarihe kadar tamamlamayı hedeflediği belirtiliyor.

Rade Krunic'in Transfer Durumu ve Alternatif Teklifler

Krunic'in transferinin henüz bitmediğini belirten muhabir, 30 yaşındaki futbolcunun Kızılyıldız ile anlaşmaya yakın olduğunu aktardı. Ayrıca, Krunic'in Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen iki teklifi reddettiği öğrenildi. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 4 maçta 233 dakika süre alan Krunic, maçlarda skor katkısı sağlayamadı.

Gelecek Planları ve Kızılyıldız'a Transfer

Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi? Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi?

Fenerbahçe'de beklenen performansı gösteremeyen Rade Krunic, Kızılyıldız ile anlaşmaya varmadan önce birkaç alternatif teklifi değerlendirdi. Ancak, Sırbistan temsilcisi ile el sıkışmak üzere olan Krunic'in, yeni sezonda Kızılyıldız'da forma giymesi büyük ihtimal.

Gelişmeleri takip etmeye devam edin ve transferle ilgili en son haberleri almak için bizi izlemeye devam edin!