Kahvaltılarda lezzetli ve pratik alternatifler arıyorsanız, lalanga tarifi tam size göre! Bu tarif herhangi bir yoğurma işlemi gerektirmiyor ve pişiden bile daha kolay. Lezzetiyle herkesin beğenisini kazanacak bu tarifi mutlaka denemelisiniz. İşte, evde lalanga yapmanın en kolay yolu.

Kahvaltı sofralarınızda farklı ve lezzetli bir alternatif arıyorsanız, lalanga tam size göre! Yoğurma gerektirmeyen bu tarif, pratikliği ve lezzetiyle favoriniz olacak. İşte, adım adım lalanga yapımı için gereken malzemeler ve tarif detayları.

Kahvaltılarınızda yeni bir lezzet arayışında mısınız? Lalanga tarifi tam size göre! Kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif, kahvaltılarınızı şenlendirecek. Lezzetiyle herkesi kendine hayran bırakacak lalanga tarifini denemek için işte gerekli malzemeler ve adım adım yapılışı.

MALZEMELER

Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

2 adet yumurta
1,5 su bardağı süt
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı kaşar peyniri
2 su bardağı un
1çay kaşığı tuz

Kızartmak için:

1/3 su bardağı sıvı yağ

TARİF

Bir kabın içerisine yumurtaları kırın. Yumurtaları çırptıktan sonra üzerine yoğurt ve sütü ilave ederek karıştırın.
Ardından kaşar peyniri ve unu ilave ederek kek kıvamına benzer yoğunlukta bir harç elde edin.
Bir tavanın içerisine yağı aktarın ve kızdırın. Ardından hazırladığınız harçtan kaşık yardımıyla ya da elinizle şekillendirerek orta kalınlıkta bezeler alın ve yağda arkalı önlü kızartın.
Fazla yağını süzdürerek servis edebilirsiniz.

Lezzeti ve pratikliği ile kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak lalanga tarifini denediniz mi? Bu tarifle, dışarıdan almak yerine evde kolayca kendi lezzetli lalanganızı yapabilirsiniz. Denediğinizde ne kadar lezzetli olduğunu görecek ve tekrar tekrar yapmak isteyeceksiniz. Afiyet olsun!