Pegasus Hava Yolları, merakla beklenen ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Seyahat planlarını erkenden yapmayı düşünenler için büyük bir fırsat sunan bu kampanya, belirli yurt dışı destinasyonlarına uygun fiyatlarla bilet imkânı sağlıyor. Peki, Pegasus ucuz bilet kampanyası başladı mı ve biletler ne kadar? İşte detaylar…

Pegasus Ucuz Bilet Kampanyası Başladı mı?
16-17 Ekim 2024 tarihlerinde satın alacağınız biletler, 30 Mart 2025 – 25 Ekim 2025 tarihleri arasında geçerli olacak. Pegasus BolBollular için Light Paket biletleri, 9€+vergilerden başlayan fiyatlarla sunuluyor. Bu fırsat, yurt dışı seyahat planı yapanlar için oldukça cazip bir seçenek.

Kampanya Hangi Tarihlerde Geçerli?
Kampanya, 30 Mart 2025 – 25 Ekim 2025 tarihleri arasında, Türkiye yerel saatine göre 30 Mart 2025 saat 00.01’den itibaren, 25 Ekim 2025 saat 23.59’a kadar geçerli olacak. İndirimli biletler sadece belirli yurt dışı uçuşlar için geçerli olup, bu tarihler arasında seyahat etmeyi planlayan yolcular için büyük bir fırsat sunuyor.

Çorum’da bir Alman: Ünlü Vlogger Franzi Çorum’a hayran kaldı Çorum’da bir Alman: Ünlü Vlogger Franzi Çorum’a hayran kaldı

Kampanya Koşulları ve Fiyatlar
Pegasus’un resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın geçerli olduğu destinasyonlar, bilet fiyatları ve satın alma koşulları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Kampanyaya dâhil olan destinasyonlar ve bilet fiyatları, kampanyanın belirli tarihlerinde seçili yurt dışı hatlarında geçerli olacak.

Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirsiniz?
Pegasus BolBol üyesi yolcular, bu fırsattan yararlanmak için kampanya tarihleri arasında biletlerini satın alabilirler. Daha fazla detay ve bilet satın almak için Pegasus’un resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.