Çorum El Sanatlarıyla Canlanacak! Sanatçılar sokağı yenileniyor Çorum El Sanatlarıyla Canlanacak! Sanatçılar sokağı yenileniyor

Alman Youtuber Franziska Niehus, Türkiye'nin 81 ilini gezme macerası kapsamında Çorum'a da uğradı. Dünyanın 60 ülkesini dolaştıktan sonra İstanbul’a yerleşen ve Türkiye'yi baştan sona keşfetmeye karar veren Niehus, bu kez Çorum gezisini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Franziska Niehus'un Hattuşa Ziyareti

Niehus, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Hititlerin başkenti Hattuşa’yı ziyaret etti. Hattuşa'da halk arasında "Dilek Taşı" olarak bilinen kaya parçasını yakından inceleyen ünlü youtuber, tarihi mekanın büyüleyici atmosferinden etkilendi.

İncesu Kanyonu’nda Keyifli Anlar

Franziska Niehus, Hattuşa ziyaretinin ardından Ortaköy’e geçerek İncesu Kanyonu'nda doğanın tadını çıkardı. Keyifli dakikalarını sosyal medya hesabında paylaşan Niehus, doğasever takipçilerine İncesu Kanyonu'nun eşsiz güzelliklerini tanıttı.

Çorum Lezzetlerine Hayran Kaldı

Ünlü Youtuber, Çorum’da sadece tarihi yerleri değil, aynı zamanda yöresel lezzetleri de keşfetti. Çorum mutfağının tadını çıkaran Niehus, kente olan hayranlığını sosyal medyada sıkça dile getirdi.

Franziska Niehus’un Türkiye Yolculuğu Devam Ediyor

Tofaş marka aracı "Limon" ile Türkiye’yi gezen Niehus, Türkiye’nin dört bir yanındaki güzellikleri sosyal medya hesapları aracılığıyla dünyaya tanıtıyor.