Okulun öğrencilerinden Elif Ebrar Karatepe, 90 sorudan 89’unu doğru cevaplayarak Çorum il birincisi oldu. Yine okulun öğrencilerinden Süleyman Mete Acı Osmancık ilçe ikincisi ve İpek Dila Aydın Osmancık ilçe üçüncüsü olarak 2024 yılının LGS şampiyonu oldular.

İl birincisi olan Karatepe  “Çok mutluyum. Çalışmalarımın karşılığını almak çok güzel bir his yoğun bir tempoda ders çalıştım. Ama sonunda başarılı olduğumu gördüğümde çok mutlu oldum. İleride başarılarım devam etsin istiyorum.” dedi.

Osmancık'ta traktör kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı Osmancık'ta traktör kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı

Öğrencileri tebrik ederek ödüllendiren Okul Müdürü Hüseyin Okumu ise bu başarının mimarlarının başta öğrenciler olmak üzere onlara destek veren öğretmenler ve veliler olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda da başarı gösterdiklerini ve 2024 yılında da geleneği bozmadıklarını dile getiren Okumuş “Öğrenci ve öğretmenlerimiz; iş birliği ile birbirimize inanarak yol aldık. Geçmişi başarılarla dolu olan okulumuzun, yıllardır süren başarı öyküsünü o zinciri kırmadan bu yıl da devam ettirmemiz gerekiyordu.  Bir yıl boyunca çok yoğun bir çalışmanın içerisinde yer aldık. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok güvendik. Bu başarının mimarları onlardı. Çok mutlu ve gururluyum.” dedi.
 

Editör: Ebru Çalık