Dernek Başkanı, yönetim ve üyelerin yanı sıra davetli konukların bir araya gelmesi ile başlayan toplantıda yapılan seçimde mevcut başkan Oğuzhan Er güven tazeledi.
OSDEF Başkanı Oğuzhan Er; "Gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuzda, derneklerimiz ve değerli hemşehrilerimiz yönetimimizi bir dönem daha seçerek “hizmete devam” demiştir. Yeni yönetim listemiz genel sekreterimiz tarafından yayınlandı. En büyük hedefimiz, bugüne kadar verdiğimiz hizmetleri, siz değerli hemşehrilerimiz sayesinde hem nicelik hem de nitelik olarak artırarak yeni dönemimizde daha verimli olmaya çalışmaktır. Federasyonumuzun hizmetlerinde maddi ve manevi katkısı olan tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

6 kişinin öldüğü trafik kazasında şoför kendini böyle savundu: 'Sabah güneşi gözümü aldı' 6 kişinin öldüğü trafik kazasında şoför kendini böyle savundu: 'Sabah güneşi gözümü aldı'

Osmancık Dernekler Federasyonu (OSDEF) ve Osmancık İlçesi Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim ve denetim kurulu listesi şu şekilde oluştu:

OSMANCIK DERNEKLER FEDERASYONU

YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:
1- Oğuzhan Er
2- Hıdır Çabalar
3- Şerif Yedek
4- Recep Karadaş
5- Eren Saltık
6- Mehmet Arslaner
7- Nurettin Karataş
8- Bircan Çetin
9- Bayram Baran
10-Ahmet Temir
11-Muharrem Demir

DENETİM KURULU ÜYELERİ:
1-Kadir Baş
2-İbrahim Sağır
3-Yüksel Çalışkan

OSMANCIK İLÇESİ KÜLTÜR ve DAYANIŞMA

DERNEĞİ YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:
1-Şerif Yedek
2-Yıldırım Tuğrul Er
3-Eren Saltık
4-Rifat Dalkılıç
5-Hıdır Çabalar
6-All Yürek
7-Yasin Akça
8-Ali Bilgili
9-Azim Uysal
10-Erkan Kara
11-Hatice Çolak

DENETİM KURULU ÜYELERİ:
1- Merve Yedekçi
2- Ahmet Kepur
3- Mücahit Baran.”